ادامه سوالهای سینای عزیز:
12-دیدگاه سیاسیت ؟
سیاست عامل جدائی دوستان و برادران خونی از یکدیگر است و تفرقه افکنی و درد و مرگ و دشمنی و نفرت از هدایای سیاست برای بشریت است.
13-اگه یه نصفه سوسک تو بشقابت ببینی چه نتیجه ای میگیری ؟
اگر در خانه ام باشم : آن غذا را نخورده و برای نظافت بهتر و سلامت تلاش خواهم کرد.
اگر در محل کارم باشد: غذا را نخورده و با سالم ترین خوراکی ممکن تلاش میکنم خودموسیر کنم و به مسئول رستوران پیشنهاد میدم مراقبتی بیشتر در نظافت مکان بکنند و مواظب محصولات غذائی که استفاده میکنند باشند و اگر در رستوران بیرون باشم سعی میکنم آنجا را ترک کرده و در محل تمیز تری غذا بخورم.
14-عشق در یک جمله ؟
عشق وسیله ای برای بیان میزان ارتباط ما با خداست و اینکه ما نیز با اراده وخواست خدا زندگی میکنیم و خداگونه و در راه خدا هستیم و عاشقترین خود خداست.
15-چی عصبانیت میکنه و چی خوشحال ؟
دیدن رنج کشیدن دیگران و مرگ ، بیشتراز هر چیزی مرا می رنجاند و از دیدن تلاش و حرکت به سوی بودن و کار و تلاش و تحقیق و مطالعه و شادی و موفقیت دیگران من هم شاد می شم.
16-بدترین حادثه ای که واست پیش اومده ؟
حوادث گوناگونی در روزهای مختلف عمرم دیدم!! مرگ مادرم درحدوداً 2سالگیم و شکستهای گوناگونم در زندگیم ، چپ شدن و غلط زدن مینی بوس در جاده فیروز کوه در سال 71 که من هم مسافرش بودم و خوشبختانه هیچ چیزم نشد!! و نه شنیدن از دختری که میخواستم با او ازدواج کنم!!! و مرگ دردناک خواهرم در سال 80 و ....
17-ناشزه به کی میگن ؟
سوالتون مفهوم نبود؟؟؟؟؟؟؟
18-یه جوک خده دار و با حال
آخری جکی که شنیدم و برام جالب بود : دولت برای کاهش قيمت تخم مرغ به خروس های ولگرد وام ازدواج ميدهد !!!
19-چه چیزی احساس پوچی میده بهت ؟
بدرد نخوردن و تنبلی و در موقعیتی باشم که ثمربخش نباشم.
20-زیبا ترین موسیقی ای که شنیدی ؟ وسبک مورد علاقت ؟
آهنگ sarasveit (اگر اسمشو درست ننوشتم ببخشید) از کیتارو آهنگهای مختلفی را گوش میدم و بیشتر آهنگهای شاد و هیجان انگیز را دوست دارم موسیقی محلی خودمونو هم زیاد گوش میدم.
21- اولین پیزی که با خوندن کلمات زیر یادت میاد:
سویس خیلی دوست دارم برم اونجا
سوسیس زیاد خوشم نمیاد و از مجبوری میخورم!!
ًاصلاح طلب شعاری برای بودن و چاپیدن!!!
تخت دو نفره بد نیست!!
روده جاده تلاش برای زنده نگهداشتن موجودات.
کنترل لازم برای خیلی ها و من.
ماتریکس اسم یه فیلم بود!!
تفنگ لازم است اما ای کاش دست نااهلان و ظالمان نیفتد.
انرژی لازمه حرکت.
ایران بزرگترین افتخار حقیر و چپاول شده!!
زشت کاش هرگز نبود.
تیغ مثل تفنگ است!!
انسان آفریده ای پر از ناشناخته ها و بهترین نعمت و ساخته خداوند.
شراب نوشیدنی که گاهاً بدنام میشود فقط به خاطر بد و ناجوراستفاده شدن.
22-با این کلمات جمله بساز :
کبریت - المپیک - تبلیغ - زیر دریایی - سوشی – سس
میشه غذائی لذیذ پخت و میشه زندگی نسلی را نابود کرد فقط با آتشی که با یک چوب کبریت روشن میشه!!
رنگها و کینه ها و ملیتها را در المپیک کنار میگذاریم وبه یگانه بودن می اندیشیم.
بهترین تبلیغ بدرد بخور و مفید بودن و عملکرد صحیح است.
ای کاش میشد بریم با زیر دریائی زیبائیهای زیر دریاهارا تماشا کنیم.
راستی این سوشی اسم ژاپنی است؟؟؟؟؟
دست پخت من طوریست که برای خوردنش به چیزهائی مثل سس نیاز دارید!!!!!!
23-دوست داشتی چه سوالی بپرسم که نپرسیدم ؟
از همه لطفت متشکرم و دوستت دارم.
24-از بین همه سوال ها کدوم سوال از همه بهتر بود ؟ شماره ده
سلام و تشکر از آرش عزیز:
1.دو تا از جاهای دیدنی شهرتون رو نام ببر: نزدیکترین محل شیرکوه شیروان است که محل خوبی برای ورزش صبح گاهیست و آثار بجا مانده از تاریخ کهن ایران در روستاهای هنامه – دوین و زیارت و طبیعت دره زیبای روستای زوارم و گلیان و اسطرخی و آبشارهای زیبایش و سد بتنی بارزو منطقه جنگلی گلیل و ...
2.چطوری میشه با یک تیر دو نشون زد؟ فکر زیبا و برای دیگران زیستن.
3.قیافه ظاهریتو تشریح کن لطفا:!!
من 163 سانت قدمه و 65 کیلو وزنم!! از پیرهن رنگ روشن خوشم میاد و شلوار دست دوز میپوشم وکت نمی پوشم!! وریش و سبیلمو با تیغ میتراشم!! و هیکلم ورزشی است !!! و عکسمو میتونید تو بلاگم ببیند mousayalda.blogfa.com موهام معمولاً کوتاه است وبه سمت بالا شونه میزنم!! از 4-5سانت بلند تر نشده!!...
4.یکی از تابلوترین سوتی هایی رو که تا به حال دادی تعریف کن
همین امروز(سه شنبه) ساعت 11 صبح!! با ماشین خودم (نه با سرویس!!) میرفتم سر کار و تو ورودی کارخانه (300متر مانده بود) یه بونکر حمل سیمان جلوم بود و یواش میرفت(حدود50KM/H ) فکر کردم اونهم میخواد بپیچه سمت کارخانه سیمان !!! و من سرعتم بیشتر بود ازش رد شدم و راهنما زدم و سریع پیچیدم سمت راست و داشت بریدگی تموم میشد وبعد از حدود 10 متر رد شدن!! سرعتم زیاد بود و به زور نگه داشتم و کامیون مستقیم میرفت!! و ناراحت شد وبوغ بلندش تنمو لرزوند!!!!و از فکر اشتباهم بد جوری شرمنده شده بودم و از این که زیر چرخاش خورد نشدم خدامو شکر کردم!!
5.قبول داری که میگن: شبا که ما میخوابیم اقا پلیسه بیداره؟ بله حتماً و اگر بیدار نباشند نمیتونیم بخوابیم!! هر چند که دزدها هم بیدارند و معمولاً کارشونو میکنند!!
6.دوست داری به کدوم شهر ایران که تا حالا نرفتی سفر کنی؟ سرعین اردبیل – همدان – شهرهای کردستان – تبریز – کیش و قشم - ایرانشهر و بندر عباس و همه جاهائی که زیبایند و دوست داشتنی.
7.تا حالا جلوی چشمت یه نفرو کتک زدن؟اگه آره تو با دیدن اون صحنه چکار کردی؟ بله و بارها!!!! اگر وقتشو داشتم و کاری از دستم بر میآمد سعی کردم آشتی و آرامش ایجاد کنم . قضاوت آگاهی میخواد و من چون نمیدانم چی خبر است نمی تونم داوری درستی داشته باشم و فقط میتونم از میزان خسارتها بین نفرات بکاهم و هر کمکی بتونم انجام میدم!!!
8.از چی بیشتر از همه میترسی؟
فکر کنم قبلاً گفتم!! از خودم و نفسم !! و هر بدی و شکستی در زندگی نتیجه عملکرده و ترسها و نا آگاهی های خودمه!!!
9.بزرگترین هنرت چیه؟ !!!!!!! خوب من 37 سالمه و 2تا بچه دارم و همسر و زندگی دارم و 13 سالست که کار میکنم و طراحی و نقشه کشی صنعتی میدونم و تاسیسات و شغل و اعتباری هرچند اندک دارم !!! و بهترین لطفی که امروز شامل حالم شده همین تولد دوباره ام و برگشت به زندگی ایجاد شده در این 4 سال است!!!
10.اگه الان پیش خدا بودی بهش چی میگفتی؟ !!!ما همیشه پیش خدائیم و همیشه با او در حال گفتگو و بازهم حرفهای جواب سوال ده سینا و حرفهای روزانه مو بهش میگم.
از وقتی که به من دادید صمیمانه متشکرم و برایتان آرزوی شادی و توفیق و سلامتی دارم.