باسلام و سپاس
از کلیه مهمان های صندلی داغ خواهشمند است بعنوان یادگاری جمله ای برای عزیزان سایت بنویسید
این تاپیک نماد دفتر امضاء مهمان های صندلی داغ میباشد
از كليه كاربران نيز خواهشمندم از ارسال پست در اين تاپيك خودداري كنند در صورت ارسال پست حذف خواهد شد.
من به عنوان يادگاري فقط يك جمله مي نويسم:
دوستتان دارم و تا ابد با انرژي مي مانم!
زهره ، حرفی واسه گفتن نداری ؟
چي بگم؟
اميدوارم هميشه موفق باشين!
به اميد ديدار!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام عزیزان
از لطف تک تک شما متشکرم
من دوست داشتم این پستم را در صندلی داغ خودم بگذارم!!! ولی چون بسته بود اینجا گذاشتم.
اما نظرات شما عزیزان:
سینای عزیز گفتند:
فردی خانواده دوست و ورزشکار ، با روحیه ای جوان و سرزنده
با اراده ای محکم و پولادین ، براش احترام فوق العاده ای قائلم
خوب من خانوادمو خیلی دوست دارم ولی اونقدر که باید و وظیفه خودم میدونم هنوز نتونستم به عزیزانم سرویس بدم و به نیازها و مشکلاتشان برسم و هنوز خیلی کمم!!.
متاسفانه اراده کم و ضعیفی دارم و سینا جان کمی زیادی لطف کردند!!.
مهتاب عزیز: میگن هرکه نقش خویش بیند در آیینه!! و من از لطفتان متشکرم و منو هم دعا کنید اینگونه که میبینید باشم.
سعید عزیزم : فدات شم شما هم نسبت به این حقیر خیلی لطف داری
من هم اندکی خدا را به یاد دارم و در اکثر لحظات زندگی فراموشش میکنم و باز میرم دنبال سیاه بازیهای خودم!!! و متاسفانه خیلی خیلی کم و ناچیز و کوتاه وصل میشم و بیاد او هستم و با خود سیاهم خیلی انس و الفت دارم!!!! و با اون قلب سفید و پاکت منو هم وقتی بیاد محبوب هستی یادم کن و انگونه که میگوئی منو مجسم کن!! تا من هم حقیقتا با خدا و در اختیار و اراده او.. زندگی کنم و شما عزیزان هم همیشه با بهترین صفات خداوندی : دانش و توانائی و سازنده و خالق و عاشق و دوستدار و با محبت باشید الهی ، همیشه.
اما آخرین جمله من اینکه:
من از شروع صندلی داغم خیلی شاد شدم و خوشحال و امروز وقتی دیدم دیگه بسته شده غمگین شدم!! اما در هر حالی همه شما عزیزان را دوست دارم و فدای همه تون من ناقابل.
آقا موسی عزیز
من صندلی داغتون رو باز کردم تا این پست رو اونجا کپی کنید
با تشکر
حرف خاصی ندارم که بزنم ، فقط از تک تک شما عزيزان تشکر مي کنم که باعث شدين صندلی داغ بياد موندنی ای داشته باشم
يا حق